Fiók és adatok törlése / Delete your account

Az appban: Beállítások › Fiók törlése. Az előfizetésed megszűnik, és minden adatod (Google-kapcsolat, profilok, értékelések, vendéglista) véglegesen törlődik.

Ha nem éred el az appot: írj a címre arról az e-mail-címről, amellyel regisztráltál, és 30 napon belül töröljük a fiókodat.


In the app: Settings › Delete account. Your subscription is canceled and all your data is permanently deleted.

No access to the app? Email from your account email and we delete your account within 30 days.